Формиран Градски одбор Сомбор

 

soosn00Сомбор,04.11.2013.- Оснивачком скупштином присутних делегата и избором органа управљања, формиран је још један одбор Удружења. Преко 300 стотине чланова „Патриотског фронта“ са простора Сомбора и околине, од данас ће моћи у свом Градском одбору, да обављају најнеопходније активности. Седиште новоформираног одбора ће бити у просторијама сродног удружења, сомборског ОО РВИиППБ у улици Петра Драпшина бр.2. Канцеларија ће за чланове бити отворена понедељком, уторком и четвртком у термину од 11-13 часова.

Скупштина је одржана у просторијама "Српске читаонице" , уз председавање координатора за Западнобачки округ Жељка Обрадовића.

soosn1На скупу су говорили председник Генералне скупштине Неђо Антонић и председник Главног одбора Зоран Вранешевић о циљевима Удружења, потреби побољшања статуса свих категорија ратних ветерана, обједињавања ветеранских организација и неопходности доношења новог закона.

Делегати су предложили, а затим гласањем у складу са Статутом и изабрали органе управљања. За председника Скупштине изабран је Дангубић Борислав, потпредседник је Зундановић Александар, а на челу Градског одбора налазиће се Слободан Живковић. Заменик му је Хрњак Бранко, а секретар Пашкуљевић Милан. За председницу Надзорног одбора изабрана је Живковић Гордана, а два члана су Вукелић Бранко и  Перовић Душан.

soosn2Формирањем Градског одбора у Сомбору „Патриотски фронт“ је наставио организационо јачање на територију АП Војводине, где тренутно функционише седам Општинских и Градских одбора, са више подручних јединица.

Оснивачку скупштину су пратили локални медији, а ТВ "Срећа" је снимала део седнице.

Ускоро ће бити организована и трибина за све заинтересоване чланове и грађане,а теме ће бити неостварена права ратних ветерана, проблеми, предлози за њихово решавање, као и образложење предлога "Закона о ратним ветеранима и члановима њихових породица".

321576
Данас
Јуче
Ова недеља
Прошла недеља
Овај месец
Прошли месец
Сви
48
326
1285
318252
1285
7638
321576
Ваш IP: 3.231.226.13
У Србији је 05.06.2020 02:33
Счетчик joomla